Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниCrayola випустять набір олівців, якими можна відтворити 40 відтінків шкіри

Celebrate diversity

Компанія Crayola представила набір воскових олівців, відтінки яких репрезентують різні кольори шкіри, пишуть CNN. До базового комплекту «Colors of the World» («Кольори світу») увійшло 24 олівці, за допомогою яких можна відтворити 40 відтінків шкіри. Також Crayola пропонують набір із 32 олівців, який дозволить передати не тільки кольори шкіри, а й найпоширеніші кольори волосся та очей.

Про випуск «Colors of the World» Crayola повідомили у Всесвітній день культурного розмаїття заради діалогу та розвитку, який проходить під егідою ООН. «Ми хочемо, щоби нові олівці Crayola розвивали інклюзивність у творчому процесі та впливали на те, як діти виражають себе», повідомив у офіційному пресрелізі генеральний директор Crayola Річ Вюртеле.

Для того, щоби відтінки були реалістичними, Crayola залучили до роботи Віктора Касала, співзасновника виробника косметики MOB Beauty. Віктор має великий досвід роботи над інклюзивними палітрами тональних засобів: раніше він був головним хіміком MAC і співзасновником бренду Cover FX.

Передзамовлення наборів в офіційному інтернет-магазині Crayola можна зробити вже зараз, але у продаж вони надійдуть у липні. Опції доставки в Україну на сайті бренду немає.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.