Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Китаї зі спецвипуску «Друзів» вирізали уривки з BTS, Джастіном Бібером і Леді Гагою

А також сцени з представниками ЛГБТ

Найпопулярніші стримінгові сервіси Китаю вирізали близько шести хвилин матеріалу зі спеціального епізоду «Друзів» від HBO Max, повідомляють Variety.

Із випуску видалили кадри із BTS, Леді Гагою та Джастіном Бібером, а також інші сцени.

У жовтні минулого року китайські націоналісти звинуватили BTS за те, що гурт не згадав про жертви китайських солдатів у Корейській війні під час промови за нагороду, присвячену внеску гурту у відносини між США й Кореєю.

Леді Гага стала персоною нон ґрата в Китаї після того, як співачка зустріласяз Далай Ламою у 2016-му. Пекін звинувачує Ламу в тому, що він є «небезпечним сепаратистом».

Бібера звинуватили в Китаї у 2014 році, коли той сфотографував себе, відвідуючи військове святилище Ясукуні в Токіо, яке разом із жертвами війни також вшановує військових злочинців. У 2017 році муніципальне бюро культури Пекіна офіційно заборонило йому виступати в країні, посилаючись на «погану поведінку» як на сцені, так і поза нею.

Окрім цього, усі три платформи видалили коментар німецького фаната «Друзів» Рікардо, який описав, як шоу дало йому почуття приналежності.

«Я був геєм, який хотів мати волосся, як Дженніфер Еністон, тому ви можете собі уявити, як самотньо я іноді почувався», – говорить чоловік.

Один із сервісів також видалив коментар лесбійки, яка каже, що вона, як Чендлер, знайшла свою Моніку, а також сцену, де Метт Леблан з’являється в нижній білизні.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.