Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНаомі Осаку оштрафували на 15 тисяч доларів за відмову розмовляти з пресою

Тенісистка хотіла захистити своє психічне здоров’я

Тенісистку Наомі Осаку, яка раніше завила про відмову брати участь у пресконференціях під час Відкритого чемпіонату Франції, оштрафували на 15 тисяч доларів. Про це пишуть NBC.

Минулого тижня Осака повідомила, що не буде розмовляти з пресою під час чемпіонату, аби вберегти своє ментальне здоров’я.

Про штраф оголосили в спільній заяві організацій, які проводять турнір. Вони попросили Осаку переглянути свою позицію й додали, що намагалися спитати про її самопочуття, але не змогли зв’язатися з тенісисткою.

«Сьогодні Наомі Осака вирішила не виконувати свої контрактні зобов’язання щодо засобів масової інформації. Тому чемпіонат виніс їй штраф у розмірі 15 тисяч доларів відповідно до статті III Кодексу поведінки [...] Психічне здоров’я гравців, які змагаються на наших турнірах і в турах, є надзвичайно важливим для організації», – зазначають у заяві.

Вони додали, що для вдосконалення в цьому питанні їм необхідно залучення гравців, щоб зрозуміти їхню позицію. Представники організацій повідомили, що, якщо Осака й надалі не буде дотримуватися контракту, на неї може чекати відсторонення від змагань.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.