Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Традиція і порядок» намагалася зірвати захід Fem Talks: «Бути чи не бути феміністкою?» в Одесі

В той самий час організація напала на ком’юніті-центр у Києві

Ініціаторка київського Маршу жінок, голова ГО «Інсайт» і співголова коаліції із протидії дискримінації в Україні Олена Шевченко повідомила у Facebook про напад представників організації «Традиція і порядок».

29 травня в Одесі відбувся захід Fem Talks: «Бути чи не бути феміністкою?», який започаткував серію феміністичних зустрічей для спілкування й обговорення тем, які хвилюють жінок.

«Щойно організація «Традиція і порядок» увірвалася у приміщення, де ми проводили Fem Talks в Одесі. 10 хвилин стримували їх біля входу вдвох, поки вивели людей у безпечне місце [...] Через 10 хвилин від початку нападу приїхав один патруль. На наші заяви про напад вони сказали, що не можуть нічого зробити, бо їх лише двоє. Ми поїхали писати заяву в райвідділ, де нас постійно питали, чи нам завдали тілесних ушкоджень. Тобто все інше вони не вважають насильством. Лише коли вб’ють, мабуть, це буде вважатися насильством, і те – не факт», – написала Шевченко.

Одночасно «Традиція і порядок» напали на ком’юніті-центр ГО «Інсайт» у Києві. Як зазначає Шевченко, близько 30 осіб у балаклавах проникли на захід і почали погрожувати людям. Спочатку поліція не хотіла приймати заяву.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.