Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Китаї сім’ям дозволили заводити до трьох дітей

Через зменшення приросту населення

У Китаї родинам дозволили народжувати до 3 дітей на сім’ю після того, як статистика показала різке зниження народжуваності в країні. Про це пишуть Reuters.

Дозвіл пов’язаний із тим, що за останні роки в країні спостерігається старіння нації. Рівень народжуваності в КНР значно нижчий, ніж потрібно для зміни покоління. Влада вважає, що запровадження нової політики допоможе поліпшити структуру населення та зберегти людські ресурси. У межах програми Китай знизить витрати на освіту, збільшить підтримку щодо податків і житла, а також гарантує приймати до уваги інтереси жінок, які працюють.

У 2016 році країна скасувала свою політику щодо однієї дитини в сім’ї, замінивши її обмеженням до двох дітей, щоб спробувати уникнути ризику старіння нації та його наслідків для економіки. Проте це не призвело до сплеску народжуваності через високі високі витрати на виховання дітей у країні, які спостерігаються й сьогодні.

Нещодавно ми розповідали, що кількість розлучень у Китаї зменшилася на 70% після запровадження закону про «період заспокоєння».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.