Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНаомі Осака відмовилася від участі у чемпіонаті з тенісу заради свого ментального здоров’я

Після штрафу від організаторів

Тенісистка Наомі Осака повідомила про свій вихід із Відкритого чемпіонату Франції після попереджень організаторів про те, що вони виключать її з турніру, якщо вона не відвідає обов’язкові пресконференції після гри. Про це повідомляють Variety.

Осака написала, що ця ситуація стала такою, яку вона ніколи «не уявляла й не передбачала». Тенісистка відверто поділилася своїми проблемами, наголосивши, що вона страждає від соціальної тривожності і їй важко говорити на публіку.

«Думаю, що наразі для турніру, інших гравців і мого благополуччя найкращим рішенням буде мій відхід, щоб усі могли зосередитися на чемпіонаті з тенісу в Парижі. Я не мала на меті привернути увагу й визнаю, що зробила це в невдалий час, і моє повідомлення могло бути чіткішим», – написала Наомі.

До цього Осака оголосила про своє рішення не брати участь у пресконференціях, аби вберегти своє психічне здоров’я. У неділю Осака виграла свій перший матч, але була оштрафована на 15 тисяч доларів за пропуск конференції, після чого організатори турніру попередили, що вона може стикнутися з подальшими наслідками, як-от відсторонення, якщо не буде дотримуватися правил контракту.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.