Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНаймолодша лауреатка Нобелівської премії Малала стала героїнею номера Vogue UK

Дівчина з’явилася на обкладинці видання

Пакистанська правозахисниця й наймолодша лауреатка Нобелівської премії Малала Юсафзай стала героїнею липневого номера британського Vogue. 23-річна Юсафзай з’явилася на обкладинці та дала велике інтерв’ю виданню.

Малала бореться за доступність дівчат до освіти вже більше десяти років. У 2012 вона була тяжко поранена бойовиками терористичного руху за свою правозахисну діяльність. Її автобіографія «Я – Малала», опублікована у 2013 році, стала міжнародним бестселером. У 2014-му сімнадцятилітня Юсафзай здобула Нобелівську премію миру разом із шістдесятилітнім Кайлашем Сат’ярті, який також бореться за захист прав дітей.

В інтерв’ю Vogue дівчина розповіла про свою сім'ю та свій дім, який вона залишила, аби навчатися в Оксфорді, а також про свої плани на майбутнє. Під час розмови Малала поділилася, що вона, як і всі випускники, мріє подорожувати, досі живе з батьками, багато грає в Among Us і намагається зрозуміти, чого вона хоче. В інтерв’ю дівчина також торкнулася теми шлюбу й відверто поділилася своїми переживаннями.

«До другого курсу університету я думала, що ніколи не вийду заміж, ніколи не буду мати дітей, просто буду робити свою роботу. Буду щасливою й житиму з сім'єю вічно. Я не розуміла, що ти не залишаєшся тим самим назавжди. Ти також змінюєшся й ростеш. І ти повинен знайти собі майбутнє», – підсумувала Малала.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.