Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКейт Вінслет поділилася, як поліпшились умови праці для жінок у Голлівуді

Акторка розповіла про зарплату та узгодження сцен

В інтерв’ю для програми BBC Radio 4 Today Кейт Вінслет поділилася, як умови праці для голлівудських акторок почали змінюватися на краще.

Обговорюючи свою роль у серіалі «Мейр з Істтауна», Вінслет розповіла, що помітила тенденцію вирівнення заробітної плати, а також збільшення кількості ролей для жінок її віку.

Також Вінслет згадала режисера «Мейр з Істтауна» Крейга Зобела, який надав акторці повний контроль над образом її героїні. Наприклад, Зобел дав їй передивитися сексуальну сцену, аби перевірити, що Вінслет усе влаштовує. Акторка відмовилася від пропозиції режисера редагувати цю сцену, бо там було видно її складки на животі.

«Це було почесно, оскільки не пам’ятаю, щоб таке пропонували, коли я була молодше. Нам просто говорили, що дещо змінять. Люди почали звертати увагу на те, як почуваються жінки та як вони хочуть бути представленими», – поділилася Вінслет.

За словами акторки, вона пишається, що, займаючись цією роботою відколи їй було 17, вона отримує простір, щоб показати зміни, які відбуваються з її обличчям і тілом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.