Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАрмі Хаммер записався на реабілітацію. До цього його звинувачували у сексуальному насильстві

Колишня дружина актора підтримала його рішення лікуватися

Армі Хаммер записався на реабілітаційну програму, де працюють із проблемами щодо наркотичної, алкогольної та секс залежностей. До цього його звинувачували в сексуальному насильстві. Про це повідомляють Vanity Fair.

Як повідомляють джерела, наприкінці весни актор повернувся з Кайманових Островів і записався до стаціонару.

«Усі думають, що в Армі було якесь привілейоване життя, що в молодості у нього не було проблем. Але це не обов’язково так, як є насправді. Те, що ви росли у забезпеченій родині, не означає, що у вас не було проблем», – дав коментар виданню близький друг актора.

У повідомленні додали, що колишня дружина Хаммера Елізабет Чемберс підтримує його рішення щодо лікування. За словами друга актора, Хаммер хоче оздоровитися та мати опіку над своїми дітьми.

Нагадаємо, колишня дівчина Хаммера Еффі звинувачує його в тому, що у 2017-му році актор ґвалтував її протягом чотирьох годин. За словами постраждалої, Хаммер вдарив її головою об стіну та подряпав обличчя. Адвокат Хаммера Ендрю Бреттлер заперечив ці звинувачення, зазначивши, що всі стосунки актора з дівчиною були взаємними.

До цього в мережі з’явилися скриншоти повідомлення Хаммера, де він описує свої сексуальні фантазії й пише, що він «стовідсотковий канібал».

ФОТО: WIKIMEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.