Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБіллі Айліш звинуватили у квірбейтингу після кліпу на пісню Lost Cause

Фанати припускають, що співачка відповіла на критику

Біллі Айліш звинуватили у квірбейтингу через музичне відео до синглу Lost Cause. Про це пишуть Dazed.

У кліпі Айліш і група дівчат танцюють, бігають, грають, їдять закуски та разом лежать на ліжку. Після прем’єри деякі шанувальники звинуватили співачку у квірбейтінгу, нібито Айліш зобразила себе лесбійкою, хоча насправді в неї гетеросексуальна орієнтація.

Згодом Айліш опублікувала допис із бекстейджем кліпу та підписала його «Я люблю дівчат». У коментарях припустили, що так співачка відреагувала на критику та зробила камінг-аут. Проте хтось зазначив, що в дописі не вистачає контексту.

Айліш не вперше звинувачують у квірбейтингу. У 2019 році шанувальники критикували трек Wish you were Gay, де Біллі співає: «Не кажи, що я не у твоєму смаку, просто скажи, що я не тієї сексуальної орієнтації». Тоді Айліш сказала, що написала цю пісню у 14 років і що її текст не слід сприймати так серйозно, адже вона не хотіла нікого образити.

Квірбейтинг – рекламна стратегія, що застосовується для привернення уваги глядачів серед ЛГБТ і передбачає натяки про належність до цієї спільноти, коли насправді це не є правдою.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.