Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини25 компаній, які публічно за ЛГБТ, пожертвували понад 10 млн політикам, які виступають проти ЛГБТ

Деякі з корпорацій дали відповідь

Нове дослідження Popular Information показало, що у США 25 компаній, які публічно підтримують спільноту ЛГБТК+, протягом останніх двох років пожертвували понад 10 мільйонів доларів політикам, які ініціювали або підтримували законопроєкти, спрямовані проти прав ЛГБТ+. Про це пише The Guardian.

Дослідження показало, що такі корпорації, як CVS, AT&T, Walmart і Comcast підтримують кандидатів, які прагнуть відмінити або обмежити рівність прав на основі статі або сексуальної орієнтації.

Багато компаній зі списку мають найвищі оцінки за показниками корпоративної рівності індексу Human Rights Campaign (HRC). Він оцінює публічну позицію компаній і політиків щодо спільноти ЛГБТ+, проте не враховує політичні пожертвування.

Так, компанія CVS підтримала політиків, що виступали за законопроєкти, спрямовані проти транслюдей, у штатах Техас, Північна Кароліна й Теннессі. CVS пожертвував понад 250 тисяч доларів 54 членам Конгресу, які за останні два роки отримали нульовий рейтинг HRC, здебільшого шляхом голосування проти закону про рівність. Walmart робили пожертвування 121 політику, які також мають нульові показники HRC.

Більшість компаній, що згадані в дослідженні, відмовилися від коментарів. Проте в Google й Amazon заявили, що пожертвування політикам не свідчать про підтримку їхніх поглядів, зазначивши, що вони навіть можуть бути зовсім різними.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.