Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСальма Гаєк розповіла, як переконала авторів фільму дати їй зіграти жінку в період менопаузи

«Вона – героїня бойовика, але вона також жінка»

Сальма Гаєк розповіла, як їй довелося переконувати команду стрічки «Тілоохоронець дружини кілера», щоб зіграти жінку в період менопаузи. Про це пишуть IndieWire.

За словами Гаєк, стигма щодо віку змінюється найповільніше, тому вона прагнула використати шанс для боротьби з дискримінацією. Акторка мала повну свободу у формуванні образу своєї героїні, тому захотіла зобразити її як жінку в період менопаузи.

«Звичайно, були питання на кшталт: «Серйозно? Ти впевнена, що нам слід піти в цьому напрямі? Це комедійний бойовик, хіба людям буде смішно або цікаво чути про менопаузу? Але мене вислухали [...] Вона – героїня бойовика, але вона також жінка», – поділилася акторка.

Гаєк грає Соню Кінкейд – шахрайку, яка разом із тілоохоронцем Брайсом (Раян Рейнольдс) намагається відшукати свого чоловіка Даріуса (Семюел Л. Джексон). Паралельно, за сюжетом, Соня бореться за можливість стати матір’ю, коли в неї починається менопауза.

«Для мене було важливо, щоб ми не змінювали її вік у сиквелі. У бойовиках чоловікам дозволяється старіти, а це один із небагатьох випадків, коли ти бачиш жінку середнього віку в головній ролі стрічки цього жанру. Це незвично, але я домоглася свого», – розповіла Гаєк.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.