Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРіз Візерспун розповіла, як страждала від панічних атак через роль у драмі «Дика»

За цю роль акторка отримала номінацію на «Оскар»

Різ Візерспун стала головною героїнею нового номера журналу Interview. В інтерв’ю із Трейсі Елліс Росс Візерспун поділилася, що перед зйомками драми «Дика» вона три тижні страждала від панічних атак, і що ця роль є найважчою за її кар’єру. Про це пишуть IndieWire.

Біографічна драма 2014-го року розповідає історію жінки, яка перебуває на роздоріжжі та наодинці подорожує Тихоокеанським гребеневим маршрутом. За цю роль Візерспун отримала номінації на «Оскар» і «Золотий глобус».

«Я так боялася, за три тижні до зйомок у мене були панічні атаки. Зйомки включали наготу, сексуальність і вживання наркотиків, а також самотність перед камерою без інших акторів. Я ніколи не бувала наодинці під час зйомок. А тут десь 25 днів я була одна. Лише я, камера та рюкзак [..] Не знаю, чи буду ще колись так важко працювати, але це дуже змінило мене», – поділилася акторка.

Стрічка заснована на мемуарах Шеріл Стрейд, яку Візерспун також загадала під час розмови.

«Книга Шеріл Стрейд була для мене такою особливою. Вона показала мені, як ми, жінки, маємо рятувати самі себе. Ні мати, ні батько не приїдуть, аби врятувати нас. Навіть партнер. Я подумала, що це дуже радикально, що в кінці вона залишається без родини, партнера, грошей чи роботи, й вона щаслива», – сказала Візерспун.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.