Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниVictoria’s Secret відмовилися від «янголів» і презентували нові обличчя бренда

Компанія прагне переосмислити поняття сексуальності

Victoria’s Secret відмовилися від «янголів». Бренд презентував кампанію VS Collective та її партнерок, які відомі своїми досягненнями в різних сферах діяльності. Про це пишуть The New York Times.

Серед нових облич бренда: акторка Пріянка Чопра, футболістка Меган Рапіноу, журналістка Аманда де Кадене, представниця лижного фрістайлу Ейлін Гу, а також моделі й активістки Палома Елсессер, Адут Акеч і Валентина Сампайо. Партнерки кампанії будуть брати участь у рекламі та створенні колекцій, консультуватимуть бренд і просуватимуть Victoria’s Secret в інстаграмі.

За словами Меган Рапіноу, раніше бренд орієнтувався на бажання чоловіків і водночас просував моделі молодим жінкам, через що його меседж був «дійсно шкідливим».

«Коли світ змінювався, ми реагували занадто повільно. Нам потрібно було перестати думати, чого хочуть чоловіки, і почати думати, чого бажають жінки», – сказав виконавчий директор бренда Мартів Вотерс.

«Янгол» Victoria’s Secret – статус найвпізнаваніших моделей бренда, які брали участь у шоу без кастингу й дефілювали з великими крилами, які могли важити понад 10 кг. У різні роки до списку «янголів» входили Гайді Клум, Міранда Керр, Адріана Ліма й Тейлор Хілл.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.