Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБільше 30 жінок подали в суд на Pornhub. На сайті без згоди розмістили їхні відео

Компанія відповіла на позов

Понад 30 жінок подали позови до суду в Каліфорнії на компанію Mindgeek, яка володіє Pornhub. Вони стверджують, що на сайт без згоди завантажили їхні відео. Про це пишуть BBC.

У відповідь Pornhub опублікував заяву, назвавши ці твердження «абсолютно абсурдними, безрозсудними та категорично неправдивими».

Контент на Pornhub завантажується його користувачами та є доступним для загального перегляду. У компанії заявили, що кожне завантажене відео переглядається модераторами.

Однак, як повідомляють CBS, Pornhub не перевіряє особу чи вік людей у відео, а також не вимагає підтвердити згоду людей на завантаження відео з ними.

Юридична фірма, яка представляє позивачок, заявляє, що в позові зазначаються вимоги, передбачені Законом про захист постраждалих від торгівлі людьми та сексуального насильства.

Одна з позивачок поділилася, що їй було 17 років, коли хлопець змусив її знятися оголеною. Жінка розповіла, що пізніше відео розмістили на Pornhub без її згоди, про що вона дізналася від друга.

Pornhub заявив, що «серйозно сприймає кожну скаргу щодо зловживання платформою, включаючи скарги позивачок у цій справі».

У компанії додали, що не дозволять «перебільшенням судового процесу» відволікати увагу від політики безпеки, яку запровадив Pornhub.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.