Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«До неї ставилися, як до власності». Скарлетт Йоганссон розповіла про сексуалізацію Чорної вдови

До прем’єри стрічки про героїню

Напередодні прем’єри стрічки «Чорна вдова», Скарлетт Йоганссон дала інтерв’ю виданню Collider. Акторка поділилася, що раніше образ Чорної вдови «неймовірно сексуалізували» й до героїні «ставилися, як до власності».

«Ми відходимо від гіперсексуалізації цієї персонажки. Якщо згадати «Залізну людину 2», хоча було дійсно весело й було багато чудових моментів, її неймовірно сексуалізували у фільмі. Про неї говорили так, ніби вона шматок чогось, до неї ставилися, як до власності», – поділилася акторка.

Йоганссон згадала, як у стрічці Тоні Старк називає Чорну вдову шматком м’яса, і що тоді їй це навіть здалося компліментом.

«Моє мислення було іншим. Можливо, моя самооцінка залежала від таких коментарів або, як багато молодих жінок, уже згодом усвідомила власну гідність. Зараз це змінюється. Зараз люди, особливо молоді дівчата, отримують набагато позитивніший меседж. Але це неймовірно – бути частиною цієї зміни й мати можливість показати себе по-іншому, стати частиною цієї старої історії, але також і прогресу», – підсумувала Йоганссон.

Прем’єра «Чорної вдови» відбудеться 9 липня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.