Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я заслуговую на життя». Брітні Спірс виступила в суді щодо опіки свого батька

Співачку підтримали Джастін Тімберлейк і Мерая Кері

Брітні Спірс під час судового засідання в Лос-Анджелесі виступила із 20-хвилинною заявою щодо «жорстокої» опіки свого батька над нею. Співачка розповіла, як її примушували виступати на концертах і забороняли завагітніти. Про це пишуть BBC.

Це був перший судовий виступ Брітні за цією справою. За словами Спірс, батько повністю контролював її, і вона хотіла розірвати договір.

«Я травмована. Я просто хочу повернути своє життя. Я весь час працювала та заслуговую на перерву на два-три роки. Опіка приносить мені більше шкоди, ніж користі», – поділилася Брітні.

Спірс сказала, що вона хотіла вийти заміж за свого хлопця й народити дитину, але опікунство не дозволило їй цього зробити. За її словами, через договір їй заборонили видалити внутрішньоматковий контрацептив, щоб вона могла завагітніти.

Брітні також розповіла, що її змушували приймати ліки від біполярного розладу, через які вона «почувалася п’яною й не могла розмовляти».

Відомо, що суддя Вищого суду Лос-Анджелеса Бренда Пенні подякувала Спірс за її «сміливі» слова, але поки не винесла рішення.

Як повідомляють NME, після судового засідання багато зірок підтримали Спірс. Зокрема, на її заяву відреагували Мерая Кері, Halsey і Джастін Тімберлейк.

«Незалежно від нашого минулого, хорошого й поганого, і як би давно це не було...Те, що відбувається з Брітні, просто не правильно. Жодна жінка не має бути позбавлена права розпоряджатися своїм тілом. Ніхто ніколи не має бути затриманий проти своєї волі й не має просити дозволу отримати те, над чим важко працював», – написав Тімберлейк у твітері.

Більше про справу опіки батька Брітні ми розповідали в рубриці «Ситуація».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.