Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГарві Вайнштайну висунули нові звинувачення в сексуальному насильстві

Ще чотири жінки засвідчили про зґвалтування

Колишньому американському продюсерові Гарві Вайнштайну висунули чотири нові звинувачення в сексуальному насильстві. Про це пише Vulture.

Одна з позивачок, чиє справжнє ім’я не називається, повідомила, що Вайнштайн зґвалтував її у 1994 році, коли їй було 17 років. Вона розповіла про зустрічі з продюсером, яка мала стосуватися її майбутнього в кіноіндустрії. На ній він сказав їй, що для того, аби отримати роботу, вона має сексуально задовольнити його. Коли жінка відмовилася, він зґвалтував її, а опісля погрожував, що якщо вона розповість про це комусь, то ніколи не отримає роботу.

Інша позивачка розповіла історію, яка сталася 2008 року. Тоді вона домовилася з Вайнштайном про ділову зустріч у нього вдома. Під час зустрічі він почав говорити про секс, а потім сказав, що не відпустить жінку, поки вона не зробить те, що він хотів, і зґвалтував її.

Ще одна історія сталася у 2013 році. Позивачка розповіла, що Вайнштайн почав залицятися до неї в готельному номері, а коли вона відмовила йому, він примусив її до орального сексу.

У позові також звинувачується брат продюсера Роберт Вайнштайн за те, що він не зупинив очевидні порушення.


Продюсера Гарві Вайнштайна засудили 11 березня до 23 років позбавлення волі за зґвалтування третього ступеня і сексуальне насильство першого ступеня. До цього продюсер протягом довгого часу відкуплявся від звинувачень у сексуальному переслідуванні.

Обкладинка: скріншот з фільму Untouchable від ВВС

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.