Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФізичні навантаження підвищують сексуальне задоволення в жінок – дослідження

Серед учасниць – жінки в період пременопаузи та після менопаузи

Помірні фізичні навантаження підвищують рівень сексуального задоволення в жінок. Про це свідчать результати дослідження в журналі The Journal of Sexual Medicine.

У дослідженні взяли участь 322 пацієнтки в період пременопаузи та після менопаузи. Усі вони мали різний рівень фізичних навантажень на тиждень: малорухомий (менше 1 години), активний (3 години), дуже активний (4–6 годин), високоактивний (6 годин). Учасниці пройшли фізичне обстеження та відповіли на питання в анкетах.

Після аналізу даних учені підсумували, що серед усіх інших саме 67% реципієнток, які регулярно займаються спортом, набрали значно вищі результати в показниках жіночих сексуальних функцій, як-от: бажання та збудження – і мали нижчий сексуальний дистрес й опір кліторальних артерій.

Водночас автори дослідження наголосили на небезпеці надмірних навантажень. Високоактивний рівень вони пов’язали із негативною статевою функцією та низьким рівнем сексуального задоволення, навіть як порівняти з початковим, малорухомим рівнем.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.