Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТелеканал «М1» прокоментував відсутність камінг-ауту Melovin в ефірі

«Представники менеджменту не поставили до відома про свої плани»

Телеканал «М1» відповів, що в ефірі з фестивалю Atlas Weekend відсутній момент із камінг-аутом співака Melovin через те, що його менеджмент не надав інформацію про свої плани. Про це в коментарі Wonderzine Україна повідомила піар-директорка каналу.

«М1» заявляють, що інцидент пов’язаний із тим, що сценічний план концерту та телеефіру формується та затверджується заздалегідь, оскільки ефір включає в себе і вихід у рекламні блоки.

«Представники менеджменту Melovin повною мірою не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію тільки про піротехнічне шоу. Після нього командою «М1» заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони «Atlas Weekend на М1», – відповіли в телеканалі. Ми звернулися до представників співака Melovin за коментарем для підтвердження інформації.

Також на каналі заявили, що «M1» підтримує будь-які людські свободи та права. Для підтвердження своїх слів зазначили, що у 2016 році на церемонії премії «M1 Music Awards» у прямому ефірі ми показали поцілунок Насті Каменських і Наді Дорофєєвої.

На сторінці StarLightMedia з’явилася заява щодо камінг-ауту cпівака: «Ми раді вітати вчинок Melovin, який зробив одну з перших таких заяв серед публічних людей в Україні. Сподіваємося, що це стане початком нового рівня безпеки, діалогу та захисту прав і можливостей ЛГБТ+ спільноти в Україні».

StarLightMedia зазначили, що отримали обіцянку від колег із «M1» про спільну з Atlas Weekend пришвидшену роботу над концертною версією ефіру. «Уже сьогодні вона буде доступна для кожної небайдужої людини в Україні та поза її межами».

Співак Melovin (Констянтин Бочаров) зробив камінг-аут після свого виступу на фестивалі Atlas Weekend. Виконавець поцілував дівчину та хлопця, потім підняв веселковий прапор.

Співак стверджував, що «М1», який транслював подію, вирізав цей момент із прямого ефіру. «Усе через те, що я показав свою сутність», – написав він. У коментарях до ролику каналу зі співаком зазначають, що в ефірі замість цього показали інтервʼю з Михайлом Поплавським на бекстейджі.

Обкладинка: Atlas Weekend / Facebook

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.