Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАктора та колишнього учасника гурту EXO Кріса Ву звинуватили в сексуальних домаганнях

Бренди видаляють дописи з Ву

Китайсько-канадського співака, актора та колишнього учасника k-pop гурту EXO Кріса Ву звинуватили в сексуальних домаганнях. Про це повідомили WWD.

В інтерв’ю виданню Wangyi 19-річна китаянка Ду Мейжу звинуватила Ву в домаганнях до неї та ще до 30 дівчат. Деякі з них на той момент не досягли повноліття. За словами постраждалої, Ву створив спеціальний акаунт у соцмережі WeChat. Музикант запрошував дівчат на «кастинг» до кліпів або для пошуку нових артисток, а потім споював.

Після висунутих звинувачень низка брендів видалила дописи своїх рекламних кампаній із Ву, а косметичний бренд KANS офіційно розірвав контракт з репером. Ву – обличчя брендів, як-то: Louis Vuitton, Bulgari, Porsche, Lancôme, L'Oreal і не тільки.

Ву та його команда категорично заперечували звинувачення й оголосили, що подали позов проти Ду за наклеп. Однак після цього дівчина повідомила, що не отримувала виклику до суду. Натомість вона поділилася, що команда Ву зв’язалася з нею та запропонувала гроші у відповідь на звинувачення.

Ву також опублікував заяву на Weibo.

«Я нікого не заманював і не ґвалтував. Це стосується як неповнолітніх, так і повнолітніх. Якби я зробив щось подібне, то здався би сам. Я готовий взяти відповідальність за все сказане мною тут», – написав музикант.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.