Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКіберполіція викрила спортивного тренера, який розповсюджував відверті фото 8-річних вихованок

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі

Відділ кіберполіції в Запорізькій області відкрив справу за підозрою спортивного тренера в розповсюдженні дитячої порнографії. Про це розповіли в пресслужбі кіберполіції.

Як виявили правоохоронці, 48-річний тренер зі спортивної акробатики створював порнографічні фотоматеріали за участі неповнолітніх дівчат.

Батькам вихованок він сказав, що діти нібито братимуть участь у фотосесії спортивної білизни, а тоді отримав їхню письмову згоду. Зловмисник змушував малолітніх дівчат позувати для відвертих знімків, які розповсюджував на тематичному форумі для отримання прибутку.

У повідомленні зазначили, що від протиправних дій постраждали троє дівчат, яким на момент вчинення злочину було по 8 років.

Працівники поліції провели обшук оселі чоловіка. Звідти вилучили комп’ютерну техніку, фотоапарат і жорсткі диски. За висновками експертів, на вилученій техніці містилися понад 500 гігабайтів порнографічного контенту за участю дітей.

Зловмиснику оголосили про підозру за статтями про розбещення неповнолітніх, а також про ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.