Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБільше 250 керівників скаутського руху засудили за сексуальне насильство над вихованцями

Імовірно, кількість злочинів є ще більша

У ​​Великій Британії й Ірландії засудили понад 250 людей, які скоїли сексуальні злочини над дітьми під час роботи в скаутських таборах. Про це пишуть The Guardian.

У розслідуванні розглянули 255 справ, які відбулися з 1950-х років до нашого часу. Серед них – засудження за зґвалтування, насилля та зберігання й розповсюдження порнографічних зображень.

Інтерактивну карту злочинів створила співробітниця групи з боротьби з насильством в адвокатській конторі BBK Еббі Гіксон.

«Асоціація скаутів повинна зробити набагато більше, щоб захистити безпеку своїх вихованців від сексуальних хижаків [...] Коли подають скарги, їх слід ретельно розслідувати та виносити уроки, щоб уникнути майбутніх злочинів. Тільки тоді теперішні та майбутні скаути будуть у безпеці», – сказала Гіксон.

У BBK заявили, що фактична кількість винних і постраждалих, імовірно, є навіть більшою, ніж викладена на інтерактивній карті, яку створили на основі загальнодоступних документів і статей. Сюди не входять випадки, коли постраждалі не повідомляли про злочин, коли прокурори не пред’являли звинувачень через труднощі доказування через роки або через смерть підозрюваного.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.