Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Міна Суварі розповіла про пережите сексуальне насильство та роботу з Кевіном Спейсі

Відверте інтерв’ю на честь виходу мемуарів

Міна Суварі («Краса по-американськи», «Американський пиріг») розповіла, що кілька разів постраждала від сексуального насильства. Акторка дала інтерв’ю People на честь виходу своїх мемуарів The Great Peace: A Memoir.

Суварі розповіла, що у віці від 12 до 20 років вона переживала сексуальне насильство. Акторка поділилася, що, коли їй було 13, її зґвалтував друг старшого брата.

«Частина мене померла в той день. Він використовував мене, розважався зі мною, а потім просто позбувся. Він назвав мене повією. У мене ніколи не було здорового ставлення до сексу. Мій вибір був втрачений. І цей випадок укупі з тим, що я вже і так не відчувала себе почутою, сформував моє уявлення про себе. Така була моя цінність», – поділилася Суварі.

Акторка також згадала, як у 15 років її менеджер примусив її до сексу і як у 17 вона вступила в стосунки з аб’юзером, які тривали три роки.

За словами акторки, вона ділиться своєю історією, бо сподівається допомогти іншим людям, оскільки сама не мала такої підтримки.

В інтерв’ю Суварі також розповіла про свій «незвичний досвід» роботи з Кевіном Спейсі над стрічкою «Краса по-американськи». Одного разу, аби підготуватися до зйомок сцени, Спейсі привів її до кімнати, де вони «лежали на ліжку дуже близько одне до одного». Суварі згадує, що це було «дуже мирно, але дивно й незвично». Акторка поділилася, що подумала про цей день, коли у 2017-му Спейсі почали звинувачувати в сексуальному насильстві.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.