Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСкарлетт Йоганссон подала в суд на Disney через порушення умов щодо показу «Чорної вдови»

Компанія відповіла на заяву акторки

Скарлетт Йоганссон подала в суд на Disney. Справа стосується показу стрічки «Чорна вдова»: акторка стверджує, що компанія порушила умови її контракту з Marvel. Про це повідомив Variety.

У позові до Вищого суду Лос-Анджелеса адвокати Йоганссон зазначили, що за контрактом стрічку повинні були показувати тільки в кінотеатрах, проте в день прем’єри вона також вийшла на стримінгу Diney+. Це призвело до зниження продажів квитків, а тому вплинуло на гонорари Йоганссон.

«Disney навмисно порушили цю умову угоди з Marvel без обґрунтування, аби Йоганссон не отримала всю вигоду», – ідеться в позові.

У Disney відповіли на позов, назвавши заяву Йоганссон «безпідставною». Там стверджують, що акторка вже отримала 20 мільйонів доларів за свою роботу, і показ на Disney+ також підвищить її заробіток.

«Заява безпідставна. Позов є особливо сумним і тривожним через його бездумне ігнорування жахливих і тривалих глобальних наслідків пандемії COVID-19», – заявляють у компанії.

Водночас Disney не надала жодної інформації щодо перегляду угоди Йоганссон, щоб вона отримала свій дохід за реліз на сервісі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.