Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСелена Гомес відповіла на жарти про свою трансплантацію нирки

Співачка посилалася на репліку в серіалі «Хороша боротьба»

Селена Гомес відреагувала на жарти про свою трансплантацію нирки, яку перенесла у 2017 році. Зокрема, співачка посилалася на репліку в серіалі «Хороша боротьба», повідомляє Variety.

«Я не впевнена, як стало популярним написання жартів про трансплантацію органів, але, очевидно, це так. Сподіваюся, що наступного разу, коли в кімнаті сценаристів запропонують один із таких нетактовних жартів, його відкличуть і не випустять в ефір», – написала Гомес у твітері.

Співачка говорила про епізод серіалу, у якому герої брали участь у брейнстормі ідей для жартів. Потім група обмірковує, які теми можуть бути заборонені, й один із героїв зауважує, що сьогодні комікам «потрібен дозвіл, щоб розповісти жарт». Серед заборонених тем згадали некрофілію, аутизм і «трансплантацію нирки Селени Гомес».

Одне з джерел авторів серіалу розповіло Variety, що репліку вирвали з контексту.

«Якщо ви подивитеся епізод повністю, фраза про Селену Гомес є частиною дискусії щодо тем, які не підходять для висміювання, і як жарти пов’язані з cancel culture. Ідея в тому, що трансплантація нирки Селени Гомес не те, про що можна жартувати», – ідеться в заяві.

Раніше трансплантацію нирки Гомес згадували в серіалі «Врятовані дзвінком». Тоді герої розмірковували про особу донора співачки, хоча вона підтверджувала, що доноркою стала її близька подруга. Із серіалу видалили цей епізод і вибачилися перед співачкою.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.