Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУперше айдентикою ПрайдМісяця обрали інклюзивний прапор

Він включає видимість транслюдей і людей кольору

КиївПрайд і рекламна агенція McCANN KYIV анонсували айдентику цьогорічного ПрайдМісяця. Його тема – «Країна для всіх. Закони для життя. Держава для безпеки». Уперше в Україні для логотипа використали інклюзивний веселковий прапор, який також включає видимість людей кольору й трансгендерної спільноти.

Відомо, що Марш Рівності в Києві відбудеться 19 вересня і пройде під девізом «Пліч-о-пліч на захист рівноправ’я».

«Головний символ айдентики «пліч-о-пліч» – знак об’єднання заради спільної мети – безпеки ЛГБТІ+ спільноти в Україні. Його елементи рухаються, поєднуючи всіх нас разом – різних, але рівних у своїх правах. Тільки ставши пліч-о-пліч, зімкнувши ряди й об’єднавши сили, можемо стати на захист рівних прав. Ми різні, але ми разом, і саме це нам дає сили вимагати права на захист», – поділився старший артдиректор McCANN KYIV Ігор Кузібєков.

Також організатори створять маніфест із вимогами до влади, серед яких – імплементація закону, що захистить усі вразливі верстви населення від злочинів на ґрунті ненависті й нетерпимості.

Заходи ПрайдМісяця, який передуватиме Маршу Рівності, розпочнуться 21 серпня та триватимуть до 19 вересня в Києві й інших містах України.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.