Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниApple відправили менеджерку в безстрокову відпустку через твіти про сексизм на роботі

Жінка не вперше виражала занепокоєння щодо робочого середовища

Apple відправила старшу менеджерку інженерних програм Ешлі Гьовік у безстрокову адміністративну відпустку після того, як вона написала твіти про сексизм на роботі. Наразі компанія розслідує заяви Гьовік про вороже робоче середовище. Про це пишуть The Verge.

За словами Гьовік, компанія відправила її у відпустку на час розслідування справи щодо її заяв про сексизм на робочому місці.

«Протягом кількох місяців я висловлювала занепокоєння щодо співробітників Apple із приводу багаторічної практики сексизму, ворожої робочої обстановки, сексуальних домагань, небезпечних умов праці та помсти. Я попросила пом’якшити вороже робоче середовище під час розслідування, спочатку вони запропонували мені терапію та відпустку. Я сказала їм, що в цьому немає сенсу та їм слід поговорити з моїм керівництвом і бути уважнішими та встановити межі», – сказала Гьовік.

Менеджерка додала, що їй «натякнули», що не хочуть, щоб вона користувалася корпоративним месенджером Slack, де вона також висловлювала свої побоювання щодо політики компанії.

«Вони також натякнули, що не хочуть, щоб я зустрічалася сам на сам з іншими жінками в компанії, оскільки я збирала коментарі щодо занепокоєння політикою серед інших працівниць», – поділилася Гьовік.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.