Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниGoogle може знизити зарплату співробітникам, які працюють вдома

Сума коштів залежить від дороги на роботу

Google може знизити зарплату співробітникам, які перейдуть на постійну роботу з дому. Про це свідчить калькулятор зарплат компанії, який проаналізували в Reuters.

Google виплачує своїм співробітникам різну зарплату залежно від того, наскільки довго вони добираються на роботу. Сума коштів може змінюватися залежно від міста та штату. Водночас компанія показує працівникам калькулятор, який відображає, як зміниться їхня зарплата, якщо вони працюватимуть вдома. Різниця може сягати 25%.

Один співробітник Google, який дав анонімний коментар, зазвичай їздить до офісу в Сіетлі з сусіднього округу. Він виявив, що його зарплата скоротиться приблизно на 10%, якщо працюватиме вдома повний робочий день. Співробітник розглядав можливість віддаленої роботи, але вирішив продовжувати їздити в офіс.

«Це настільки високе скорочення зарплати, що воно дорівнює моєму останньому підвищенню. Я не працював так важко задля підвищення, щоб потім отримувати меншу зарплату», – сказав він.

Скриншоти калькулятора Google показують що співробітниця, яка проживає в Стемфорді, за годину їзди на потязі до Нью-Йорка, буде отримувати на 15% менше, якщо працюватиме вдома. Водночас її колега з того ж офісу, що проживає в Нью-Йорку, взагалі не отримає зниження зарплати за таких обставин.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.