Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Мені вже не треба змагатися з собою». Бейонсе розповіла про початок кар’єри та власні кордони

Співачка поділилася, що хоче приділити час собі

У новому інтерв’ю для Harper’s Bazaar Бейонсе розповіла про плани на майбутнє, початок кар’єри як темношкірої співачки та про жінок, які її надихають.

Музикантка поділилася, що на початку кар’єри їй доводилося працювати більше на різноманітних конкурсах, щоб досягти успіху.

«Я часто була єдиною темношкірою дівчиною, і тоді зрозуміла, що мені потрібно танцювати та співати вдвічі краще. Мені довелося працювати над сценічною присутністю, дотепністю й шармом, якщо я хотіла перемогти», – розповіла співачка.

Також Бейонсе поділилася планами на майбутнє та розповіла про важливість відстоювання особистих кордонів.

«У цьому бізнесі велика частина вашого життя не належить вам, якщо ви не боретеся за це [...] Я хочу, щоб наступне десятиліття було святом радості, дарування й отримання любові. Я хочу повернути всю свою любов тим, хто любить мене», – сказала Бейонсе.

В інтерв’ю співачка розповіла, що надихається своєю мамою, батьком і сестрою Соланж, а також згадала учасниць Destiny’s Child Келлі Роуленд і Мішель Вільямс. За словами Бейонсе, на цьому етапі життя вона намагається дивитися тільки вперед.

«Я витратила стільки років на те, щоб вдосконалювати себе та все, що я робила, й опинилася в тій точці, коли мені більше не потрібно змагатися з самою собою. Мені нецікаво дивитися назад. Минуле – це минуле. Я відчуваю, що багато аспектів цієї молодшої, менш розвиненої Бейонсе ніколи не могли б змагатися з тією жінкою, якою я є сьогодні», – підсумувала музикантка.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.