Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВолодимира Талашка відсторонять від роботи на час розслідування в університеті

Робоча група почне роботу з 1 вересня

З 1 вересня університет імені Карпенка-Карого запустить робочу групу з розслідування заяв про сексуальні домагання Володимира Талашка. На цей час його відсторонять від роботи. Про це заявила проректорка університету з наукової роботи Галина Миленька в ефірі «Громадського радіо».

До складу робочої групи ввійдуть «усі проректори, завідувачі кафедр і наші юристи, а також студентська громада та представники студентського самоврядування як із театрального мистецтва, так і з Інституту екранних мистецтв».

Талашко, який перебуває у відпустці до 29 серпня, з 1 вересня буде відсторонений від роботи зі студентами до завершення перевірки. Термін розслідування робочої групи поки не відомий.

У коментарі Wonderzine Україна Миленька зазначила, що Талашко категорично заперечує звинувачення. За її словами, раніше не було скарг про подібні випадки. Миленька підкреслила, що «університет різко засуджує прояви харасменту як зі сторони викладачів, так й абітурієнтів».

Нагадаємо: викладача Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого й актора («В бій ідуть тільки «старики») Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях. На противагу заявам університету про відсутність інформації про подібні випадки акторка Анастасія Вергелес написала, що під час навчання вони з одногрупницями зверталися в деканат і писали заяву про випадки з Талашком.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.