Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram заблокував постер з соском до стрічки Педро Альмодовара

Компанія вже вибачилася перед режисером

Instagram вибачився перед іспанським режисером Педро Альмодоваром за видалення постера до його майбутньої стрічки «Паралельні матері». Про це повідомляє Variety.

Плакат, який опублікували 9 серпня, зображує сосок у період лактації. У соцмережі його заблокували через «порушення правил Instagram проти оголеного тіла».

«Однак ми робимо винятки й дозволяємо оголення в певних обставинах, зокрема, коли існує чіткий художній контекст. Тому ми відновили публікації з постером до фільму Альмодовара, і нам дуже шкода за будь-які непорозуміння», – ідеться в повідомленні компанії для Associated Press.

Публікацію відновили після того, як про її видалення повідомив дизайнер постера Хав’єр Хаен. Він додав, що Альмодовар погодився на такий дизайн, незважаючи на те, що це могло викликати проблеми в соцмережах.

«Він сказав мені, що знімав фільми з постерами все своє життя, задовго до Instagram, і продовжуватиме це робити й після Instagram [...] Компанія, як-то Instagram, каже мені, що моя робота небезпечна, що люди не повинні її бачити, що це порнографія. Скільком людям вони говорять, що їхнє тіло погане, що їхнє тіло небезпечне? Нібито їхня технологія не може розрізняти контекст. Мені байдуже. Тоді змініть свою технологію», – прокоментував дизайнер.

Прем’єра «Паралельних матерів» відбудеться на 78-му Венеційському кінофестивалі 1 вересня.

ФОТО: WIKIMEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.