Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНікі Мінаж звинувачують у залякуванні жінки, яка постраждала від домагань її чоловіка Кеннета Петті

Позивачка стверджує, що Мінаж пропонувала їй гроші за мовчання

Реперку Нікі Мінаж і її чоловіка Кеннета Петті звинувачують у залякуванні та погрозах у бік жінки, на ім’я Дженніфер Хаф, яку Петті намагався зґвалтувати в 1994 році. Постраждала подала в суд на пару. Про це повідомив The New York Times.

Адвокат Хаф написав у своїй заяві, що Мінаж і Петті залякували й тиснули на Хаф, щоб вона не оприлюднювала звинувачення Петті в зґвалтуванні 1994 року. Справа знову стала публічною через стосунки Мінаж і Петті, які почалися у 2018-му.

У позові йдеться, що посередник запропонував Хаф 20 тисяч доларів в обмін на підписання підготовленої заяви про відмову від звинувачення. Постраждала додала, що через кілька днів після відхилення пропозицій вона та її сім’я «зазнали натиску дзвінками та небажанми візитами». Жінка заявила, що не може працювати з травня 2020 року «через важку депресію, паранойю, постійні переїзди, утиски та погрози». Позов вимагає відшкодування, сума якого не уточнюється.

Згідно з реєстром штату Нью-Йорк, Петті засудили за спробу зґвалтування у квітні 1995 року через напад, що стався в 1994-му, коли йому та постраждалій було 16 років. Петті пробув у в’язниці трохи менше чотирьох років, його звільнили в січні 1999-го.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.