Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Бог знає, яку бабусю мені запропонують зіграти». Сальма Гаєк вагалася щодо зйомок у фільмі «Вічні»

Акторка погодилася тільки після того, як дізналася, хто зрежисує стрічку

Сальма Гаєк поділилася, що вагалася щодо зйомок у фільмі «Вічні» від режисерки Хлої Чжао через те, що не знала, яку саме роль їй запропонують. Про це повідомляє IndieWire.

За словами акторки, коли Marvel уперше зателефонували їй для обговорення проєкту, вона припустила, що їй запропонують другорядну роль бабусі, а не Аяк – однієї з головних героїнь стрічки.

«Я сказала: «Забудьте про це. Бог знає, яку бабусю мені запропонують зіграти». Я звикла, що мені говорять, що отримаю другорядну роль, або пропонують зіграти стару повію. Та вони сказали, що режисеркою буде Хлоя Чжао, я сказала: «Добре! Давайте проведемо зустріч!» – поділилася Гаєк.

Чжао особисто обрала Гаєк на роль. Коли Marvel офіційно оголосив про участь Гаєк, акторка написала в інстаграмі, як важливо відзначити цей момент для майбутніх поколінь жінок.

«Коли мене бачать люди, а не лише дівчата, меншини чи навіть просто низькі люди, будь-хто, я хочу, щоб вони розуміли: навіть якщо здається, що щось неможливо, може статися все. Але я не хочу, щоб це означало, що вам доведеться багато страждати, щоб все вдалося. Я хочу, щоб це базувалося на «а чому б ні?» – сказала акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.