Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не хотіла, щоб моє тіло обговорювали». Lorde розповіла, як контролювала імідж у підлітковому віці

Що допомогло співачці зберегти впевненість у собі

В інтерв’ю на честь релізу нового альбому Lorde поділилася, як намагалася контролювати свій імідж і коментарі щодо її тіла, коли вона ще була підлітком. Про це пишуть TeenVogue.

Коли у 2013 році співачка випустила свій дебютний сингл Royals, за який згодом отримала «Ґреммі», їй було майже 17 років. Незважаючи на підвищену увагу ЗМІ, дівчині вдалося встановити «надзвичайно здорові межі» для захисту.

«Просто були речі, які я не збиралася робити, якщо мені це було некомфортно. Я одягала саме ті костюми, які хотіла. Я відчувала в них силу [...] І справді не була «у своєму тілі». Будучи підлітком, ти носиш своє тіло, як одяг, який ще не підходить тобі повністю», – розповіла співачка.

За словами Lorde, впоратися з обговоренням їй допомагав саме вибір власних образів. Таким способом співачці вдалося створити простір між критикою та впевненістю в собі.

«Я думаю, що все вдалося. Те, який має вигляд моє тіло, зараз не дуже всіх цікавить. Думаю, що це частково через те, що я була підлітком. Я вдячна молодшій собі за це», – поділилася музикантка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.