Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram проситиме користувачів указувати свій вік для персоналізації контенту

У соцмережі пропонуватимуть ввести свою дату народження

Instagram попросить усіх користувачів вказати дату народження для того, щоб запустити нові функції та фільтрувати контент для різних вікових груп. Про це повідомляє пресслужба Facebook.

«Ми хочемо зробити більше для створення більш безпечного та приватного простору для молоді. Для цього нам потрібно знати вік кожного в Instagram, тому ми почали просити людей поділитися з нами своїм днем народження, якщо вони не зробили цього раніше», – зазначили в компанії.

У компанії пояснили, що так вони забезпечать нові засоби безпеки для молоді та персоналізують «правильний досвід для відповідної вікової групи». З оновленням користувачів проситимуть ввести свій день народження під час входу або ж перегляду чутливого контенту.

«Ми розуміємо, що дехто може вказати не ту дату, і розробляємо нові системи для вирішення цієї проблеми. Як повідомляли раніше, ми використовуємо штучний інтелект для оцінки віку людей на основі таких повідомлень, як-от «З днем народження». У майбутньому, якщо хтось скаже нам, що він старше певного віку, а наші технології свідчитимуть про протилежне, ми запропонуємо користувачу декілька варіантів, щоб підтвердити свій вік», – пояснили в Instagram.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.