Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Щоб відпочити після важкого року». Nike відправив працівників у тижневу відпустку

Напередодні виходу в офіси

Компанія Nike у США відправила своїх співробітників у тижневу відпустку для підтримки ментального здоров’я. У вересні вони почнуть працювати з офісу. Про це пише BBC.

Відомо, що все більше працівників повідомляють про відчуття вигоряння з продовженням пандемії, багато хто з них працює вдома. За інформацією керівників, компанія закриється цього тижня, щоб дати працівникам, які «пережили травмувальні події», відпочити після важкого року.

«Виділіть час, щоб відволіктися, розслабитися та провести час зі своїми близькими. Не працюйте. Через рік (або два), які не були схожі на інші, час для відпочинку та відновлення є основним для успішної роботи та збереження здорового глузду. Це не просто тиждень відпустки для команди. Це визнання того, що ми можемо ставити в пріоритет психічне здоров’я й однаково впоратися з роботою», – повідомив керівник одного з відділів Метт Мараццо.

Аналогічні заходи для боротьби з вигорянням працівників вжили компанії Bumble і LinkedIn. Apple та Uber поки не планують повертати працівників в офіси через зростання кількості хворих у США.

ФОТО: NIKE

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.