Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниBiasless і 2x2 запустили мерч із футболками для небінарних людей

Футболки та стікери з важливим меседжем

Бренди Biasless і 2x2 запустили соціальну кампанію #iamtrigger, у межах якої представили тематичний мерч присвячений небінарним людям. 

Небінарні люди – люди, які ідентифікують себе або висловлюють гендерну ідентичність, яка не є повністю чоловічою або повністю жіночою.
Деякі з небінарних людей воліють, щоб у їхню адресу використовували займенник «вони».

Саме для цих людей Biasless і 2x2 випустили футболки з надписами «Яскраві не фріки», «Щирі не грубі», а також запустили кампанію #iamtrigger, яка націлена на боротьбу з гендерними стереотипами та закликає до толерантності.

У проєкті, створеному за підтримки Фонду прав людини, узяли участь 25 тіктокерів. Блогери з аудиторією від 2 до 5 мільйонів зняли ролики на підтримку ідеї кампанії. У відео тіктокери обіграли теми ейджизму, сексизму та лукізму в суспільстві.

До кампанії бренди розробили фірмовий мерч із футболками, сумками та стікерами, які покликані боротися з оціночними судженнями. Лого проєкту навмисно зробили з дискомфортним меседжем, як і сам тригер. За словами розробників, ефект нечіткості тексту привертає увагу та стимулює розглядати на тлі певні гендерні штампи на кшталт Ambitious not bossy, Charismatic not aggressive та Empathetic not weak.

Переглянути відео в межах кампанії можна за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.