Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я відчуваю, як охоронці стежать за мною». Мікаела Коел поділилася, як реагує на расизм

Напередодні випуску своєї книжки

Мікаела Коел («Я можу тебе знищити») поділилася, що їй «пощастило» переживати расизм у місцях, де її не впізнають, оскільки так вона може продовжувати з ним боротися. Більше про це акторка розповіла в інтерв’ю ELLE UK.

За словами Коел, вона не хоче «обманюватися», ніби проблеми не існує. Акторка поділилася, що по-різному переживає расизм у громадських місцях.

«Я темношкіра жінка, і це завжди буде правдою. І для мене немає нічого подібного до того, як, коли я їду в іншу країну, де мене ніхто не знає, і відчуваю, як охоронці стежать за мною по аптеці чи продуктовому магазину. Брудні погляди, які я отримую, чи те, що машини не хочуть зупинятися на пішохідному переході. Поки ці проблеми існують, я рада висловитися, тому що могла обманюватися та забути, що це частина мене. Мені дуже пощастило, що є місця, де я не відома, що дозволяє мені відчувати все це», – сказала Коел.

В інтерв’ю Мікаела згадала про пережите сексуальне насильство, яке вплинуло на сюжет «Я можу тебе знищити», а також про свою дебютну книгу, яка вийде 7 вересня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.