Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Лондоні татуювальниці влаштували протест через цензуру у Facebook

Жінки протестували в костюмах у вигляді жіночих грудей

У Лондоні татуювальниці з організації World Medical Artists влаштували протест проти правил Facebook, що забороняють публікації фотографій оголених жіночих сосків. Про це повідомляє City A.M.

Учасниці акції зібралися біля штаб-квартири Facebook у Лондоні в костюмах жіночих грудей із написом «це мистецтво». Мета протесту – домогтися дозволу майстриням і хворим на рак молочної залози вільно публікувати зображення свого досвіду та татуювань на грудях. Раніше через це видаляли публікації та блокували акаунти.

У правилах Facebook вказано, що вони дозволяють знімки жіночих грудей, які іноді показують сосок, включаючи «ті, що зображують акти протесту, жінок, які займаються грудним вигодовуванням, і фотографії після мастектомії».

Після протесту компанія відповіла на звинувачення. Facebook відновив дописи художниць і додав, що алгоритми незавжди можуть відрізнити татуювання у вигляді соска й просто оголені груди, і попросив вказувати в публікаціях, що на фото зображене тату.

«Ми захоплюємося неймовірною роботою, яку майстри тату виконують для людей, які перенесли рак молочної залози, і знаємо, що наші застосунки грають важливу роль у взаємодії цих спільнот [...] Ми продовжимо шукати нові способи, які надалі допоможуть уникати помилкового видалення цього контенту», – пообіцяли у Facebook.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.