Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТіктокери намагаються заспамити сайт із заявами порушення техаського закону про аборти

Так користувачі виражають своє незадоволення законом

Користувачі TikTok виступають проти ухваленого закону штату Техас, що забороняє жінкам робити аборти після 6 тижня вагітності. Деякі автори відео почали спамити сайт, який заохочує повідомляти про порушників закону. Тіктокери почали додавати туди кумедні фейкові заяви, меми та порнографічний контент. Про це повідомляє The Guardian.

Сайт, куди люди можуть анонімно надсилати інформацію про порушення закону, створила організація Texas Right to Life, яка виступає проти абортів. Онлайн-форма дозволяє подати анонімне повідомлення про когось, хто незаконно зробив аборт, включаючи розділ із зображеннями для доказу. Порушників закону можуть оштрафувати на 10 тисяч доларів.

Одна користувачка TikTok розповіла, що опублікувала на сайт 742 фейкових повідомлення. Тоді вона написала: «Було б шкода, якби TikTok зруйнував вебсайт ProLifeWhistleBlower».

@travelingnurse

It would be a shame if TikTok crashed the Prolifewhistleblower.com website. Real shame.

♬ Sure Thing (cover version) - daDonSpin

Інший тіктокер показав, як завантажив меми про Шрека як підтвердження, що його «дружина» зробила аборт на 4 тижні вагітності без його згоди. Також деякі користувачі закликають публікувати на сайті порнографічні зображення, щоб припинити його роботу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.