Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУперше в історії США перша леді працюватиме за межами Білого дому

На роботі Джилл Байден намагається не згадувати свою посаду поза кабінетом

Перша леді США Джилл Байден повернулася до викладання в громадському коледжі Північної Вірджинії. Уперше в історії США перша леді працюватиме за межами Білого дому. Про це повідомляє Associated Press.

За інформацією AP, перша леді хотіла побачити своїх студентів особисто після довгого періоду віртуального навчання, спричиненого пандемією. Тепер Джилл Байден буде викладати у вівторок та четвер, подорожуючи у дні, коли її не буде в коледжі.

«Викладання – це не тільки те, чим я займаюся. Це я сама», – каже вона.

Керівники світових профспілок учителів виражають задоволення й надію, що перша леді зможе «підняти репутацію викладацької професії, у якій багато людей давно відчувають себе недооціненими».

Протягом восьми років Байден викладала в коледжі, поки її чоловік був віцепрезидентом. Однак перша леді намагається не згадувати свою посаду поза кабінетом, тому багато її колишніх студентів навіть не здогадувалися, що вона одружена з Джо Байденом. На роботі її супроводжували агенти Секретної служби для безпеки, проте вони були одягнені якомога простіше, щоб злитися з оточенням у коледжі.

ФОТО: WIKIMEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.