Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниLorde розповіла про прийняття себе в новому номері американского Vogue

І заспівала кавер на пісню Брітні Спірс

Співачка Lorde стала героїнею жовтневого номера американского Vogue на честь релізу своєї нової платівки Solar Power.

На обкладинці музикантка позує в топі із золотих металевих квітів. Щодо інших знімків, Lorde приміряла сукні Dior, сукню Marni, а також боді Dolce & Gabbana. На YouTube-каналі Vogue також з’явився кавер співачки на пісню Брітні Спірс Break The Ice.

У розмові з журналістом Роб Хаскеллом співачка поділилася своїми думками щодо ранньої популярності та любові до себе, яку відчуває зараз. Також Lorde згадала своїх шанувальників.

«У мене велика, дивна спільнота молодих шанувальників, яких я обожнюю. Ти думаєш, що знаєш, якими будуть твої діти, ти думаєш, що вони будуть такими, як ти, наприклад, мільйон маленьких версій тебе. Якби ви написали книгу, можливо, ви могли б уявити, що вона буде цікава тільки таким людям, як ви. Але все інакше», – сказала співачка.

За словами Lorde, рання популярність вплинула на її впевненість у собі, з роками вона полюбила своє тіло.

«Коли люди обговорювали моє тіло у Twitter, природною реакцією було сховатися від цього. Тепер я відчуваю свою цінність і свою силу, і моє тіло чудове. Але це також не так важливо, як мій мозок. Я не думаю, що ви могли б змусити мене почувати себе погано зараз, сказавши щось про моє тіло, але це різниця між 16 та 24», – поділилася музикантка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.