Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСпівачка Аланіс Моріссетт розповіла, що її зґвалтували в 15 років

«Мені знадобилися роки терапії, щоб визнати, що я постраждала»

Співачка та володарка сімох «Ґреммі» Аланіс Моріссетт поділилася, що у віці 15 років кілька разів зазнала зґвалтування з боку дорослих чоловіків. Про це вона розповіла у своєму документальному фільмі Jagged, повідомляє Washington Post.

За словами співачки, на момент скоєння злочину нападники знали її вік. Моріссетт додала, що зверталася до людей по домогу, однак її «не слухали».

«Знаєте, багато людей кажуть: «Чому ця жінка чекала 30 років?» Вона не чекала 30 років. Просто її або не слухали, або її життю чи родині погрожували», – сказала Моріссетт.

Водночас музикантка довго не усвідомлювала, що стала жертвою насильства.

«Мені знадобилися роки терапії, щоб визнати, що я постраждала. Я завжди казала, що погоджувалася, а потім мені нагадували: «Хей, тобі було 15, це ще не вік згоди. Тепер я думаю, що вони всі педофіли. Згідно із законом, це було зґвалтування», – поділилася Моріссетт.

Аланіс Моріссетт – канадська співачка, композиторка, акторка та продюсерка, яка набула популярності після релізу альбому Jagged Little Pill, що став одним із найбільш продаваних альбомів в історії музики.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.