Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗасновниця бренда Peg The Patriarchy звинувачує Кару Делевінь через образ на Met Gala

Жінка зареєструвала свою торгівельну марку ще у 2018 році

Підприємиця й тренерка із сексуального задоволення Луна Мататас звинувачує Кару Делевінь у використанні її слогану Peg The Patriarchy без її відома. Модель одягла топ із гаслом на цьогорічну Met Gala. Про це пише Insider.

За словами підприємиці, спочатку вона зраділа увазі, однак потім зрозуміла, що її не відзначили як авторку гасла. Натомість бренд секс-іграшок, яким володіє Делевінь, набув більшої популярності, адже люди припустили можливий зв’язок між гаслом і компанією Делевінь.

Мататас зареєструвала свою торгівельну марку Peg The Patriarchy ще у 2018 році, коли викладала майстер-класи з питань сексу та задоволення. На вебсайті розміщені одяг, чашки й аксесуари, доповнені гаслом. Назва є метафорою підриву патріархальної системи. За словами власниці, гасло не слід прив’язувати лише до чоловіків, адже патріархат це «система гноблення, яка впливає на всіх нас».

«Бути квір-людиною в повному тілі, яка зазнавала расизму, і володіти малим бізнесом – це все те, що вже створює для мене бар’єри в тому, що в мене вже чудово виходить. А коли біла струнка людина використовує твій меседж без згадок, це багато говорить про проблему», – стверджує Мататас.

Окрім цього, тепер підприємиці доведеться налагодити алгоритм пошуку свого магазину, оскільки тепер першими відкриваються запити, що стосуються образа Делевінь. Також тепер почали з’являтися плагіати її товарів з ідентичним написом. Мататас звернулася до Делевінь, але не отримала відповіді.

Термін pegging означає анальний секс, за якого один із партнерів використовує страпон. Коли Делевінь на Met Gala попросили пояснити, що означає гасло на її топі, вона сказала «прикріпіть це чоловіку», і, якщо люди не розуміють, що таке pegging, то вони повинні «пошукати його значення».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.