Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУма Турман розповіла про пережитий аборт і підтримала жінок у Техасі

«Техаський закон про аборти – криза прав людини»

Ума Турман розповіла, що зробила аборт у підлітковому віці, а також розкритикувала техаський закон про заборону абортів. Своєю «найбільшою таємницею» акторка поділилася в матеріалі The Wall Street Journal.

Турман розповіла, що спостерігала за розвитком техаського закону з «великим сумом» і «чимось схожим на жах» і, щоб підтримати місцевих жінок, поділилася історією, як зробила аборт у 15 років.

За словами Турман, у 15 років вона випадково завагітніла від старшого чоловіка та зрештою вирішила зробити аборт. Батьки підтримали її рішення. Водночас акторка зазначила, що їй було важко на це наважитися й вона досі переживає про те, що трапилося.

«Аборт, який я зробила в підлітковому віці, був найбільш важким рішенням у моєму житті. Це рішення змусило мене страждати, я досі переживаю про те, що трапилося. Але це був шлях до життя, повної радості й любові», – поділилася Турман.

Акторка, у якої наразі є троє дітей, додала, що рішення зробити аборт дозволило їй «вирости й стати матір’ю, якою вона хотіла й мала бути».

Техаський закон, який набув чинності у вересні, забороняє жінкам робити аборт після шостого тижня вагітності та робить виняток лише за невідкладної медичної допомоги, а не в разі зґвалтування або інцесту. Водночас будь-хто може подати в суд на лікарів, які роблять пацієнткам аборт після 6-тижневого терміну.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.