Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДиректор Disney розповів про компенсацію акторам після судового позову Скарлетт Йоганссон

Очільник компанії заявив, що для них актори є «найважливішою цінністю»

Генеральний директор Disney Боб Чапек прокоментував процес компенсації акторам та акторкам через порушення умов контракту. Раніше Скарлетт Йоганссон подала в суд на компанію через недотримання умов угоди щодо показу «Чорної вдови».

Йоганссон стверджувала, що мала б кращі гонорари, якби фільм вийшов виключно в кінотеатрах, однак стрічку також показували на Disney+, що порушувало умови контракту.

Як повідомляє Deadline, Чапека спитали щодо компенсації акторам та акторкам, які зіграли у фільмах, що зрештою показували на стримінгах.

«Звичайно, світ змінюється, і подальші угоди з акторами повинні це відображати [...] Наразі ми знаходимося десь посередині, де ми намагаємося вчинити правильно щодо акторів, й актори теж намагаються не підвести нас, і ми тільки з’ясовуємо, як подолати цю відстань», – сказав Чапек.

Директор Disney додав, що для них актори є «найважливішою цінністю», тож компанія завжди запроваджує компенсацію за умовами контракту.

«Як і завжди, ми надаємо акторам справедливу компенсацію за умовами контракту, на які вони погоджуються», – підсумував Чапек.

Нагадаємо: раніше Disney назвали заяву Йоганссон «безпідставною» та додали, що позов є «особливо сумним і тривожним через його бездумне ігнорування жахливих і тривалих глобальних наслідків пандемії COVID-19».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.