Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРепера R. Kelly визнали винними у рекеті та секс-торгівлі

Обвинувачений погрожував постраждалим

Журі присяжних федерального суду в Брукліні визнало винним відомого американського репера R. Kelly. Йому загрожують «десятки років ув’язнення», повідомляє CNN.

Репера визнали винним за одним фактом рекету та вісьмома фактами секс-торгівлі. За даними CNN, звинувачення в рекеті охоплювало 14 злочинів, включаючи сексуальну експлуатацію дитини, викрадення, хабарництво та торгівлю людьми.

У 2019-му Netflix випустив документальний фільм Surviving R. Kelly за участі постраждалих від дій репера. У серіалі стверджували, що всі знали про злочини R. Kelly, однак не приділяли належної уваги, зокрема, через те, що більшість постраждалих були темношкірими жінками. Серіал призвів до розслідування, через кілька місяців після прем’єри R.Kelly заарештували.

За інформацією BBC, одна з жінок заявила в суді, що R. Kelly позбавляв її волі, а також ґвалтував і давав наркотики. Постраждала розповіла, що переховувалася від репера через погрози після того, як звинуватила його публічно.

«Я готова почати своє життя звільненою від страху та розпочати процес зцілення», – додала жінка.

Адвокатка Глорія Олред, яка представляла інтереси кількох постраждалих, розповіла журналістам: «Я займаюся адвокатською діяльністю протягом 47 років. За цей час я зіткнулася з багатьма сексуальними хижаками, які вчинили злочини проти жінок і дітей. З усіх злочинців містер Келлі найгірший».

Остаточний вирок R. Kelly оголосять 4 травня 2022 року.

Фото: CTVNews

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.