Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСімона Байлс поділилася, що «мала відступити» ще до участі в Олімпійських іграх

Раніше спортсменка розповіла, що переживає проблеми з психічним здоров’ям

Чотириразова олімпійська чемпіонка Сімона Байлс дала інтерв’ю журналу New York Magazine. Гімнастка, яка відмовилася виступати з командою у фіналі Олімпійських ігор, заявила, що повинна була зробити це набагато раніше після «всього, що пережила за останні сім років».

Байлс говорить про домагання колишнього лікаря жіночої національної збірної США з гімнастики Ларрі Нассара. Попри дії Нассара, про якого вона нещодавно дала свідчення перед Сенатом разом з іншими гімнастками, Байлс «не дозволила йому взяти те, над чим працювала з шести років».

«Я не збиралася дозволити йому забрати цю радість від мене. Тому я проштовхувала це доти, поки дозволяли мої розум і тіло», – сказала Байлс.

У липні спортсменка поділилася, що переживає проблеми з психічним здоров’ям. За словами Байлс, вона почала відчувати тривожність, коли приїхала до Токіо, частково через обмеження, які забороняли відвідування вболівальників і сімей.

«Перед цим я все більше й більше нервувала. Я не відчувала себе так впевнено, як мала б із нашою кількістю тренувань», – сказала гімнастка.

Також Байлс згадала додатковий тиск, який відчувала від оточення через свою расу.

«Як темношкіра жінка, я просто маю бути кращою. Тому що навіть коли ми б’ємо рекорди й тому подібне, вони можуть їх знецінювати, наче це нормально», – поділилася Сімона.

Раніше ми розповідали, які важливі теми висвітлювали на цьогорічних Олімпійських іграх.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.