Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРіанну звинуватили в культурній апропріації через зачіски моделей на показі Savage X Fenty

Водночас деякі користувачі стали на сторону співачки

Ріанну звинуватили в культурній апропріації через зачіски моделей на модному показі Savage X Fenty Vol. 3. Про це повідомляє Independent.

У шоу, яке транслював Amazon Studio, взяли участь Джиджи Хадід, Адріана Ліма, Емілі Ратаковскі, Ірина Шейк і багато інших моделей та музикантів.

Після прем’єри глядачі помітили, що в кількох білих моделей волосся було заплетене в коси, характерні для африканської культури. Деякі користувачі звинуватили Ріанну через такий вибір образів.

«Мені сподобалося шоу Fenty, але, я думаю, ми заслужили попередження про те, що побачимо так багато білих жінок із косами», – написала одна з глядачок.

«Мені б хотілося написати щось настільки смішне, як те, що на шоу Ріанни білим дівчатам заплели коси», – зазначила інша користувачка.

Водночас деякі прихильники бренда виступили проти звинувачень у бік співачки, адже не можна сказати, що коси притаманні лише одній культурі.

«Забороняти людям робити певні зачіски – це не шлях до кращого розуміння та прийняття одне одного. Особливо, коли об’єднанню сприяють люди різних культур. Це ж має бути чимось хорошим», – сказав інший користувач.

Фото: скриншот із відео на YouTube

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.